ISJ Dolj : Un elev a fost eliminat de la BAC pentru tentativa de frauda

0
272

La prima probă scrisă a examenului național de Bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2022 (Limba și literatura română) au fost prezenți 3475 de candidați (95,00% din totalul candidaților înscriși pentru a susține proba): 3296 candidați din promoția curentă, respectiv 179 din promoțiile anterioare.

Proba s-a desfășurat astăzi, 20 iunie, în 15 centre de examen. Nu au participat 150 candidați.
Un candidat a fost eliminat pentru tentativă de fraudă.
Subiectele și baremul de corectare vor fi publicate la ora 15:00, pe subiecte.edu.ro, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

Celelalte probe se vor desfășura conform următorului calendar:
-marți, 21 iunie- proba obligatorie a profilului
-miercuri, 21 iunie – proba la alegere a profilului și a specializării

Primele rezultate vor fi afișate în data de 27 iunie, până la ora 12:00.
Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice.

În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 1 iulie 2022.
În conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD/GDPR), afișarea rezultatelor se efectuează prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.