Kempo : Sportivii craioveni participa la Campionatele Naţionale de Kempo-K1

1
254

Maine in Sala Apollo din Bucuresti are loc Campionatele Naţionale de Kempo-K1. Peste 900 de sportivi vor lupta pentru un loc pe podium înainte de Campionatele Mondiale din Turcia.

Lotul convocat de Ionuț Pucă și Florin Toncea: Ariana Toncea, Alexandru Cojoaca, Daniel Cherciu, Cirstea Florin, Gabriel Ramoiu, Robert Ionescu, Andrei Patru și campionul european Sandu Cristian.

Sectia de kempo a clubului SCM Craiova are un palmares foarte important.
Din martie 2023 si pana acum, sportivii au reusit aiba recunoastere pe plan international.
Alin Ionut Iancu in palmares titluri de campion mondial si de campion european iar pe plan national a reusit sa cucereasca 3 centuri DFS.

Sandu Cristian a reusit sa castige 2 titluri de campion european iar pe plan national a castigat multe titluri de campion national la toate probele de kempo.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari lotului convocat de cei doi antrenori, Ionut Puca si Florin Toncea, care este format din sportivi de valoare precum Ariana Toncea, Alexandru Cojoaca, Daniel Cherciu, Cirstea Florin, Gabriel Ramoiu, Robert Ionescu, Andrei Patru si campionul european Sandu Cristian. Suntem mandri sa avem in echipa noastra astfel de talente si suntem siguri ca vor aduce multe medalii in tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.