Nicolae Giugea : O stradă de care Primăria Craiova a uitat!

0
301

Deputatul PNL, Nicolae Giugea, aduce in discutie o strada uitata de actuala administratie . Este vorba despre Aleea 2 Cantonului . Administratia locala a inclus aceasta strada doar pe hartie . La numeroasele solicitări ale locatarilor, Primăria a răspuns cu o tăcere totală. În final, cei care au avut ghinionul să locuiască pe această porțiune au primit un răspuns verbal că acea porțiune nu se poate asfalta pentru că se află ”în zona de siguranță a infrastructurii feroviare”, iar CFR nu este de acord cu aceste lucrări.

“Și nu la figurat, ci la propriu. Este vorba despre Aleea 2 Cantonului. În 2020 Primăria a anunțat cu mare pompă că are un plan ambițios de asfaltare a mai multor străzi. Aleea 2 Cantonului figura printre ele. Și a și fost asfaltată. Nu toată, ci doar o bucată. Restul, mai exact porțiunea până în halta Bordei, a rămas un drum de pământ. La numeroasele solicitări ale locatarilor, Primăria a răspuns cu o tăcere totală. În final, cei care au avut ghinionul să locuiască pe această porțiune au primit un răspuns verbal că acea porțiune nu se poate asfalta pentru că se află ”în zona de siguranță a infrastructurii feroviare”, iar CFR nu este de acord cu aceste lucrări.

Numai că răspunsul de la CN CFR arată cu totul altfel. Da, aleea este, în parte, ”în zona de siguranță a infrastructurii feroviare”, dar legea permite efectuarea lucrărilor pentru proiectele ”de interes public în domeniul infrastructurii de transport”. Cât despre avizul necesar, CFR își arată disponibilitatea de a îl elibera cu o singură condiție – să fie solicitat de Primărie.
Adevărul este că Primăria pur și simplu a uitat de această parte din Aleea 2 Cantonului și, când și-a dat seama, a încercat să arunce vina pe alții.

Că este așa o demonstrează și maldărele de gunoaie care zac în zonă și nu le ridică nimeni. În imaginile trimise de locuitorii de aici se văd și gunoaiele și strada.
După cum se vede, haosul din Primăria Craiova continuă, iar lucrările se fac alandala, fără cap și fără coadă. Sunt curios, dacă în zonă locuia vreo mărime din Primărie, tot așa se desfășurau lucrurile? Sau atunci strada era asfaltată în regim de urgență?
În vreme ce locuitorii simpli sunt ignorați, conducerea Primăriei este interesată doar să își rezolve propriile interese.
Iar cei care sunt afectați sunt craiovenii care mai și plătesc taxe și impozite ca și cum ar avea toate condițiile.” a scris Nicolae Giugea pe reteaua de socializare.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.