Spectacol pentru copii la cinema, în premieră, în Craiova, în weekendul 21-22 octombrie

0
325

Teatru la Cinema are plăcerea să anunțe că duminică, 22 octombrie, de la ora 12:00, locuitorii orașului Craiova sunt invitați să urmărească în premieră, proiectat pe marele ecrane ale cinematografelor, spectacolul pentru copii „Motanul Încălțat” al celebrei Opere Comice pentru Copii, la Inspire Cinema din Electroputere Parc şi Inspire Cinema din Mercur Center Craiova.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 21 octombrie, de la ora 11:00, pieasa de teatru pentru copii „Punguța cu doi bani”, a Teatrului Ion Creangă. În premieră pentru scenatv şi Teatru la Cinema, pe 22 octombrie, de la ora 11:00, cei mici vor putea urmări spectacolul pentru copii „Motanul Încălțat”, o producţie extraordinară a Operei Comice pentru Copii. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

„Ne face o reală plăcere să anunțăm că Cityplex Victoria Bârlad se alătură campaniei «Hai la teatru în orașul tău!» prin care intenționăm să oferim copiilor din toate localitățile ce dețin un cinematograf acces la piese de teatru pentru copii. Datorită partenerului nostru, Teatru la Cinema este prezent începând din acest weekend în 16 orașe”, afirmă Mihai Penișoară, directorul general al Teatru la Cinema.

Cityplex Victoria Bârlad este un cinematograf dotat cu cea mai nouă tehnologie digitală și 3D, având un sistem de sunet Dolby Digital 7.1. Cinematograful operează două săli ce cumulează 237 de locuri.

 

În cadrul campaniei „Hai la teatru în orașul tău!”, la nivel național, în weekendul 21-22 octombrie, vor fi proiectate pe marile ecrane următoarele spectacole Teatru la Cinema:

-21 octombrie, ora 11:00 – spectacolul „Punguța cu doi bani”, la Cinema Carpați din Carpați Shopping Center, Sinaia

-21 octombrie, ora 11:00 – spectacolul „Punguța cu doi bani”, la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center, Pitești

-22 octombrie, ora 12:00 – spectacolul „Motanul Încălțat”, la Inspire Cinema din Alba Mall, Alba Iulia

-22 octombrie, ora 11:00 – spectacolul „Povestea lui Pinocchio”, la Cityplex Victoria Bârlad

-22 octombrie, ora 12:00 – spectacolul „Motanul Încălțat”, la Inspire Cinema din Electroputere Parc Craiova

-22 octombrie, ora 12:00 – spectacolul „Motanul Încălțat”, la Inspire Cinema din Mercur Center Craiova

-22 octombrie, ora 11:00 – spectacolul „Motanul Încălțat”, la Cinema Trivale, Trivale Shopping Center

-22 octombrie, ora 11:00 – spectacolul „Motanul Încălțat”, la Cinema Carpați, Carpați Shopping Center

 

Vizionare plăcută!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.