Un director de multinațională arestat pentru că racola fete pentru prostituție dintre cele care își depuneau CV de angajare

0
428

Procurorii au decis să aresteze un director de multinațională din Brașov, acuzat de trafic de minori și trafic de persoane. Bărbatul de 34 de ani racola fete care își depuneau CV-ul pentru angajare și le obliga apoi să se prostitueze. Anchetatorii nu precizează numele companiei implicate, astfel că și alte tinere pot cădea victime, în cazul în care există chiar o rețea de traficanți.

Bărbatul a fost arestat pe 2 august, la dosarul său fiind menționate patru victime, trei dintre ele minore. Potrivit anchetatorilor, tinerele proveneau din familii sărace și ar fi fost racolate în perioada 6 martie 2021 – 23 iulie 2021.

Cele patru victime ale bărbatului au 15, 16, 17 și 22 de ani, iar procurorii nu exclud ca numărul acestora să crească pe parcursul cercetării.

Pentru a atrage clienți pentru tinerele traficate, bărbatul posta anunțuri pe site-uri de profil și apoi percepea jumătate din tarif.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.