Home » Administratie » Administratie Craiova » A doua etapa de dezinsectie pe domeniul public, in perioada 19-20 mai

A doua etapa de dezinsectie pe domeniul public, in perioada 19-20 mai

A doua etapa de dezinsectie pe domeniul public, in perioada 19-20 mai

A doua etapa de dezinsectie pe domeniul public, in perioada 19-20 mai

SC Salubritate Craiova SRL desfasoara, in perioada 19.05-20.05.2018, a doua etapa a dezinsectiei pe domeniul public din acest an, interventie ce se va realiza prin pulverizare aeriana dimineata, in intervalul orar 06.00-12.00. Vor fi vizate lacurile de pe teritoriul municipiului (lacul din Parcul Nicolae Romanescu, Lacul Tanchistilor, Lacul Valea Fetii, Lac Facai, lacul din Gradina Botanica, Lac Valea Sarpelui si cel de la Hanul Doctorului), parcurile, gradinile publice si zonele verzi din cartierele orasului.
Suprafata totala pe care va avea loc dezinsectia este de 780 hectare, graficul interventiei putand suferi modificari in functie de conditiile meteorologice existente.
Produsul folosit in cadrul acestei interventii este Aqua K-othrine, substanta din grupa a treia de toxicitate, avizata de Ministerul Sanatatii.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Stefan Stoica, Presedintele PNL Dolj: Deszapezirea Craiovei a fost tratata cu superficialitate de conducerea primariei

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.