ALDE DOLJ: CEREM PSD SA RENUNTE LA PRACTICI NECOLEGIALE SI LA PRESIUNI POLITICE ASUPRA MEMBRILOR ALDE DOLJ

0
518

ALDE DOLJ: CEREM PSD SA RENUNTE LA PRACTICI NECOLEGIALE SI LA PRESIUNI POLITICE ASUPRA MEMBRILOR ALDE DOLJ 1Deputat Ion Cupa, presedinte ALDE Dolj: ” Atragem atentia colegial celor din PSD Dolj sa stopeze imediat metodele si practicile care risca sa submineze buna functionare a Coalitiei ”

ALDE s- a dovedit in toti acesti ani un partener corect in relatia cu PSD. Am respectat toate intelegerile parafate in interiorul Coalitiei.
Am avut si avem puncte de vedere diferite pe anumite teme si politici publice. Am cautat insa in permanenta sa dam intaietate lucrurilor care ne unesc si mai cu seama obligatiei de a ne respecta cuvantul dat in fata cetatenilor atunci cand, impreuna, am preluat guvernarea tarii.
Romanii au apreciat si apreciaza seriozitatea si consecventa noastra a celor din ALDE in batalia pentru apararea drepturilor si libertatilor cetatenesti.De aceea sunt din ce in ce mai multi romani, din ce in ce mai multi doljeni care sunt decisi sa ne acorde votul lor la alegerile din 26 mai 2019.
In acest context constatam aici la Dolj ca, de un timp incoace, PSD intelege sa puna din ce in ce mai multe presiuni asupra membrilor ALDE Dolj, in incercarea de a slabi forta, in ascensiune a organizatiei noastre. Din fericire, desi au fost multe astfel de presiuni, doar cativa dintre colegii nostri au cedat acestora.
Intelegem preocuparea fireasca a PSD legata de viitor dar consideram inacceptabila utilizarea unor metode si practici care departe de a consolida Coalitia o fragilizeaza tot mai mult.
Cerem colegilor nostri din conducerea PSD Dolj sa-si tempereze tentatiile si orgoliile si sa stopeze imediat presiunile politice asupra membrilor si organizatiilor locale ale ALDE Dolj.
In acest fel putem reintra intr-o stare de dialog si parteneriat care sa ajute la buna functionare a Coalitiei.
Ne exprimam speranta ca liderii PSD Dolj vor intelege corect acest apel colegial si ii vor da curs incepand de astazi.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.