ISJ Dolj : Un candidat a fost eliminat pentru tentativă de fraudă la proba scrisă din cadrul concursului de titularizare

0
617

La proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învățământul preuniversitar, desfășurată astăzi, 12 iulie, în cele 3 centre de examen, s-au prezentat 787 de candidați.
104 candidați s-au retras din motive personale sau medicale.
187 de candidați au fost absenți.
1 candidat a fost eliminat pentru tentativă de fraudă.
Subiectele și baremele de corectare se vor publica pe site-ul dedicat de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație la ora 15:00.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 18 iulie la sediul Inspectoratului Școlar Județean Dolj, la sediul centrelor de concurs și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestațiile se depun la sediul Inspectoratului Școlar Județean Dolj sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 18 iulie, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 19 iulie, până la ora 12:00.

Rezultatele finale se afișează la sediul I.S.J. Dolj, la sediul centrelor de concurs și pe site-ul dedicat în data de 26 iulie.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.