Karate : 7 sportivi craioveni vor pleca astăzi spre China pentru a participa la a 9-a ediție a Campionatului Mondial de Kungfu.

0
238

7 sportivi craioveni vor pleca astăzi spre China pentru a participa la a 9-a ediție a Campionatului Mondial de Kungfu, care se va desfășura în Emeishan – CHINA, în perioada 23-28.08.2023.

După o pregătire intensă de aproximativ 5 luni, aflați într-o formă fizică și tehnică de excepție, sportivii pregătiți de antrenorul emerit Silviu OBEANU sunt gata pentru a-și etala abilitățile în wushu kungfu, în încercarea de urca pe podiumul mondial.

Lotul național de Wushu Kungfu este format din 26 sportivi printre care și cei 7 sportivi selecționați de la clubul craiovean de arte marțiale chinezești WU QUAN LI (Forța celor cinci pumni) și anume: seniorii – Mara OBEANU și Mihail IANA și juniorii – Ana-Maria DUMITRU, Ana-Maria NEDELEA, Daniel DINCU, Andrei MIU și Mario NEDELEA. Probele pe care le vor susține, sunt tehnici din boxul chinezesc de ”Kungfu” pe care le-am văzut în filmele cu Jackie Chan și Jeet Lee; stilurile maimuță, vultur, șarpe, tigru, boxul scurt, wing chun și shaolin. De asemenea la probele cu arme au pregătit Cuțitele duble Wing Chun, Sabia lată NanaDao, Bastonul scurt și Bastonul lung Wing Chun.

În anul 2017 cei doi seniori au participat la cea de-a 7-a ediție a Campionatului Mondial de Kungfu, unde Mara Obeanu a obținut o medalie de argint și una de bronz iar Mihail IANA un loc VI

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.