Liceul “Voltaire” a întâmpinat a noua generație de elevi şi de părinți

0
431

Noul an școlar a debutat și la Liceul “Voltaire” din Craiova. Reprezentanții IȘJ Dolj dar și cei din administrația locală, au ținut să fie alături de elevii emoționați și de profesorii lor.

Alaturi de Lia Olguta Vasilescu ,primarul Municipiului Craiova a participat
Aida Ionescu , inspector şcolar general adjunct si Dan Diaconu , prefectul județului Dolj.

“Liceul ,,Voltaire” a întâmpinat a noua generație de elevi şi de părinți, în note de optimism, entuziasm, într-o atmosferă familială, prilejuită de începutul anului şcolar, dar şi de bucuria datorată noii înfățișări a sălii noastre de sport, reabilitată grație Primăriei Municipiului Craiova.
Liceul ,, Voltaire” este o şcoală ancorată în comunitate, care a prins rădăcini şi datorită implicării responsabile a partenerilor noștri educaționali, administrația publică locală. Spațiile primitoare, moderne, care au devenit a doua casă pentru elevi, sunt o mărturie a acestui parteneriat.
Mesajele de încurajare şi sprijin, transmise astăzi de dna Primar, Lia Olguța Vasilescu, de domnul Prefect, Dan Diaconu şi de dna Inspector Şcolar General Adjunct, Aida Ionescu confirmă calitatea acțiunilor noastre educative şi ne dau încrederea ce va asigura succesul viitoarelor proiecte.”, a declarat Loredana Popi , director Liceul “Voltaire”.

“Liceul Voltaire se află la cel de-al nouălea an, funcționând în baza unui parteneriat activ cu Primăria Craiova.
I-am încurajat pe elevii celor două instituții de învățământ să se implice din ce în ce mai mult în acțiunile și evenimentele organizate în oraș, elevi ai liceului Voltaire fiind voluntari, ca translatori, la ediția trecută a festivalului Intencity.
De asemenea, le-am oferit asigurări, atât elevilor, cât și cadrelor didactice, de totala implicare a Primăriei Municipiului Craiova în asigurarea celor mai bune condiții, la nivelul infrastructurii școlare.
Au fost reabilitate și s-a investit, continuu, în clădirile unităților de învățământ, dar și în căminele acestora, pentru ca elevii care se cazează acolo să beneficieze de cele mai bune condiții. Am dotat cu mobilier modern sălile de clasă și au fost reparate curțile școlilor și liceelor.
La început de an școlar, urez succes cadrelor didactice, iar copiilor le doresc să-și păstreze bucuria de început de an și să aibă răbdare și entuziasm ca să-și urmeze visurile!”, a declarat Lia Olguta Vasilescu ,primarul Municipiului Craiova.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.