Senator PNL Mario Ovidiu Oprea : Declaratie de presa

0
93

Senator PNL Mario Ovidiu Oprea :  Declaratie de presa 1Gestul cu conotatie penala al primarului PSD, Ion Barbu, din comuna doljeana Botosesti Paia nu trebuie ignorat sau tolerat de autoritati ori de cetateni. Acest ales local si-a etalat, fara teama,comportamentul infractional de partid, stergand pe jos si declarand razboi unui medic care a refuzat sa-i devina complice in operatiunea de fraudare a alegerilor de azi.
Injuraturile si amenintarile la care a fost supus medicul comunei, Nicoleta Disea, de catre acest edil, precum si declaratiile acesteia din presa ar fi trebuit, pana la aceasta ora sa fie deja subiectul unei anchete a politiei, care nu are voie sa inchida ochii la un asemenea incident,mai ales daca el se petrece in pragul alegerilor electorale. Sa ordoni ca primar eliberarea de adeverinte medicale pentru urna mobila, pentru morti, persoane cu probleme psihice sau cetateni fara discernamant este clar o dovada a intentiei de furt, a setei de ilegalitate. In aceasta tara se constata si numara infractiunile sau se lucreaza si la prevenirea lor?
In calitate de senator de Dolj, solicit oficial politiei sa se autosesizeze in cazul de fata si, in functie de probele disponibile, sa se realizeze incadrarea juridica, sa ia masurile ce se impun.Un astfel de caz nu poate fi trecut cu vederea, nu poate fi protejat de vreo semantica politica si nu trebuie iertat. Din punctul meu de vedere, domnul primar „cu relatii” Ion Moraru este in acest moment un personaj mai nul decat un buletin de vot gresit si il anunt ca locul hotilor este la puscarie, nu la primarie. Totodata vreau sa imi exprim sustinerea si respectul fata de acest doctor care nu s-a lasat intimidat, „curtat” si care nu si-a manjit anii de studiu, pentru un ales deplorabil, care merita o lectie despre cum se aplica legea, cand „lovesti” cu abuzul.
Senator PNL Mario Ovidiu Oprea

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  Senatorul Mario Oprea : Primaria trebuie sa inceteze contractul de concesiune cu firma chineza

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.