Teodor Sas: În scurt timp, traficul în oraș va fi blocat, dacă nu se intervine!

0
213

Astăzi, la sediul PNL Dolj, a avut loc o conferință de presă susținută de consilierii municipali Teodor Sas și Marinel Florescu.
Teodor Sas s-a referit la problema traficului din oraș, care este, în opinia sa, scăpat de sub controlul municipalității.
“În scurt timp, traficul în oraș va fi blocat, dacă nu se intervine” a spus consilierul liberal. El a dat mai multe exemple, cum ar fi intersecţia străzii Tehnicii cu Calea Bucureşti unde este nevoie de un pasaj suprateran, traficul fiins blocat zilnic pe Calea Bucureşti.
De asemenea, lipsa parcărilor din oraș este unul dintre motivele care duc la îngreunarea traficului.

“S-au achiziționat terenuri de milioane de euro pentru parcări. În afară de parcarea de acum 10 ani nu s-a construit nimic în centrul orașului. Și atunci de ce s-au cheltuit milioane de euro pe terenuri?”, a întrebat consilierul liberal.
Un alt motiv pentru care se circulă greu în oraș este legat de sistemul de semaforizare de pe Calea București care nu este corelat. Deși consilierii liberali au ridicat această problemă în Consiliul Local Craiova, executivul nu a catadicsit să ofere vreun răspuns.
Teodor Sas s-a mai referit și la lucrările de asfaltare care se fac în momentul de față în oraș.

”Am să dau un exemplu. Săptămâna aceasta a început să fie decopertată strada Caracal, deşi nu avea nevoie de o reparație capitală. Am solicitat clarificări executivului și mi s-a spus că sunt reparații locale. Or, aici nu este vorba despre reparații locale.” a afirmat Teodor Sas care a mai adăugat că există multe alte străzi care au nevoie de intervenții.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.