Sandu Sorin si Adela Gherghe sunt doua modele de urmat in castigarea fotoliului de primar in mediul rural ..

0
739

Alegerile locale au trecut iar eu vreau sa discut despre 2 modele din Dolj care au reusit intr-un mediu ostil sa castige fotoliul de primar . Sunt doua comunitati care au reusit sa scrie ISTORIE dar putini cunosc ca nimic nu a fost lasat la voia intamplarii ..

Nu au tras pe ultima suta de metri , au inteles ca fara multa munca nu se poate face absolut nimic. De ce sunt modele ? Pentru ca majoritatea fac greseala ca pe ultima suta de metri sa candideze …

Adela Gherghe a reusit in Malu Mare iar Sandu Sorin in Calarasi , judetul Dolj sa rastoane toate calculele facute de 2 baroni de Dolj . Este vorba despre Sovaila si Dodocioiu care au condus pana … acum .

Campania lor a inceput in urma cu multi ani .  Fiecare a incercat sa discute cu cat mai multi oameni . Sandu Sorin a reusit cu telefonul si cu exemple clare ale abuzurilor din Calarasi sa creeze o emulatie .. Adela Gherghe a ales om cu om sa faca acelasi lucru …

Daca vreti sa castigati un fotoliu de primar atunci incepeti de acum campania !

Nu exista “ultima suta de metri” … e doar in basme nu si in realitate . Sunt multe cazuri de nereusite iar eu vin sa intaresc acest lucru ..

Opozitia din Consiliul Local a fost cea mai grea carte dar … a fost una din principale arme ale celor doi ..

Lupta trebuie sa continue ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.