Document : Va prezentam identitatea echipei CSU Craiova! Anomaliile unui sistem putred !

0
760

CSU Craiova sau CSU Mogosoaia este acelasi lucru pentru ca azi va prezentam cateva documente care stau la baza acestei afirmatii .. Ceea ce va prezint in acest material cu siguranta nu va ajunge la nici o redactie sau ziar online din motive lesne de inteles .

Anomaliile unui sistem putred se regasesc si cu aceasta echipa hibrid care a “aterizat” in liga secunda . Practic acest “brand” a sarit peste gradinita direct in clasa intai .

Conducatorii echipei CSU Craiova au invocat anumite aspecte care azi sunt demontate prin acte care oricand se pot regasii si in realitate .

Pavel Badea a sustinut sus si tare ca exista Clubul Sportiv Universitatea Craiova cu sectie de fotbal . Total FALS ! Exista o adresa de la Ministerul Educatiei in care este mentionat urmatoarele : CLUBUL SPORTIV NU A RAPORTAT MINISTERULUI EDUCATIEI SI CERCETARII IN VEDEREA EVALUARII SI FINANTARII DATE CU PRIVIRE LA SECTIA DE FOTBAL.

Document : Va prezentam identitatea echipei CSU Craiova! Anomaliile unui sistem putred ! 1

Lia Olguta Vasilescu a incheiat un contract de asociere fara numar de inregistrare iar deciziile la fel ca si contractul . Deci din punctul meu de vedere sunt nule ..

Clubul Sportiv “Universitatea” Craiova (fara sectie de fotbal) si SC Blue Lions Capital SA doresc infiintarea unei echipe de fotbal in Municipiul Craiova .

Adica CSU Craiova a fost infiintata in 2013 . Pana atunci aceasta echipa nu a existat .

Asocierea nu este legala din toate punctele de vedere .

Document : Va prezentam identitatea echipei CSU Craiova! Anomaliile unui sistem putred ! 2

Ca sa intelegeti ca totul este o facatura si ca echipa CSU Craiova practic nu a are nici o legatura cu acest oras , anexez informatii despre firma SC Blue Lions Capital SA .

Document : Va prezentam identitatea echipei CSU Craiova! Anomaliile unui sistem putred ! 3

La final avem o singura intrebare pentru cei care citesc Jurnal de Craiova : Cine este echipa CSU CRAIOVA ?

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.