Gigi Becali : Mititelu a dat continuitate Universității Craiova. Abia aștept să ne batem din nou în campionat.

0
415

Universitatea Craiova a revenit dupa 10 ani in prima liga ..  ProSport a luat legătura cu Adrian Porumboiu și Gigi Becali, doi dintre principalii adversari ai lui Adrian Mititelu din urmă cu un deceniu. 

„Eu am avut o prietenie bazată pe respect reciproc cu Adrian Mititelu și vă spun foarte sincer că mă bucur din tot sufletul pentru acest om, dar și pentru membrii familiei sale. Îl felicit pe Adrian și o spun cu tot riscul, deși poate o să se supere pe mine mulți oameni, asta este echipa numărul unu a Craiovei. Asta este continuatoarea de drept a Universității Craiova, deoarece Adrian Mititelu a urmat pași firești pentru un fotbal normal.” a spus Porumboiu.

„Mititelu a dat continuitate Universității Craiova. Abia aștept să ne batem din nou în campionat. Chiar dacă Adrian e cu câțiva ani mai mic ca mine, totuși el este din generația mea. El a rămas cam singurul de pe atunci cu care eu mă luptam. Sper să iasă de la închisoare.

Și erau Copos, Iancu, Porumboiu, Bucșaru, Paszkany, Borcea, Badea…Mă refer la patronii cu care eu mă luptam în Liga 1 acum peste zece ani. Vorbeam cu Adrian la telefon ore întregi, iar el îmi spunea mereu că vrea să mă bată meci de meci. Zici că parcă eu eram Dinamo pentru ei, nu Steaua. Bravo lui! A început un proiect de la zero și a reușit.” a declarat Gigi Becali.

Continuarea articolului in ProSport .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.