La Craiova se va desfășura etapa națională a Olimpiadei de Religie Adventista.

0
182

În perioada 8-12 mai 2024, la Craiova se va desfășura etapa națională a Olimpiadei de Religie pentru Cultul Adventist de Ziua a Șaptea – clasele V-XII și pentru Liceele și Seminariile Teologice Adventiste, clasele IX-XII, cu participarea a 52 de elevi de la instituțiile de profil din București, Cluj, Bistrița, Prahova și Craiova.

Deschiderea oficială a olimpiadei va avea loc în data de 08.05.2024, ora 17:00, la sediul Bisericii Adentiste de Ziua a Șaptea, str. 24 Ianuarie, nr. 2, Craiova. La acest eveniment vor participa reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Dolj, președintele Conferinței Bisericilor Adventiste din Oltenia, pastor George Sbîrnea, directori ai unităților de învățământ, reprezentanți ai autorităților locale și județene și parteneri educaționali.

Proba scrisă va avea loc în data de 08.05.2024, la Liceul Teologic Adventist din Craiova. Durata probei este de 3 (trei) ore.
Județul Dolj va fi reprezentat de 21 de elevi de la Liceul Teologic Adventist și Liceul de Arte ”Marin Sorescu” din Craiova.
Festivitatea de premiere va avea loc în data de 10.05.2024, ora 16:00, la Sediul Bisericii Adentiste de Ziua a Șaptea din Craiova.
Pers. contact: Inspector școlar Religie I.S.J. Dolj, prof. dr. Iuliana Gheorghe, președintele executiv al Comisiei Centrale

Succes tuturor participanților!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.